Toiminta

Voit varata itsellesi tai harrastusryhmällesi viikottaisen vakiovuoron tai ostaa kertatunnin tarvittaessa varaustilanteen sen salliessa. Meillä voi myös järjestää kursseja, seminaareja, kasvattajatapaamisia, pentukavereiden leikkikouluja, mätsäreitä ja muuta vastaavaa.

Tila koostuu kahdesta osasta (jotka saa myös yhdistettyä), yhteisala n. 390 m2. Tarkemmat tiedot löytyvät HINNASTO-sivulta.

toimintakuva
DoXXissa on mukavan lämmintä, valoisaa ja tassujen alla keinonurmi. Tilassa on harraste-esteitä (putki, keinu, puomi, hyppy- ja A-este, kartioita…) joita saa käyttää vapaasti. Omia esteitä/ muita tarvittavia varusteita saa tuoda mukana vuorolle, sekä säilyttää DoXXissa sopimuksen mukaan.

Vuokraamme tilaa myös luentoja sekä koulutustapahtumia varten, voit siis pitää yhdistyksesi luennot ja kokoukset ym. tapahtumat meillä! Järjestämme tarvittaessa videotykin ja muut kokoustarvikkeet. Käytössänne on keittiönurkkaus (kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, mikroaaltouuni), wc:tä on 3 kpl.

Voit harrastaa joko kertakortilla tai ostaa sarjakortin  kestoltaan 4-12 viikkoa, tarkemmat tiedot löytyvät hinnastosta.

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen doxxareena@gmail.com

HUOM! Tiloihin ei saa tuoda koiraa, jolla on juoksuaika, kennelyskä tai kirppuja/väiveitä/täitä tai muita tarttuvia tauteja.
Varaa mukaasi sisäkengät tai sukat, sillä ulkokengät tulee jättää oven suuhun. KIITOS!